Over Ligro Trading

Ligro Trading is specialist in import en export en een van de marktleiders in verhuur en verkoop van gebruikt grondverzet materieel. Samen met u zoeken we de optimale oplossing voor elk project. En dan hebben we het niet alleen over de keuze van de meest geschikte machines, maar ook over een passende financieringsvorm.

Bedrijf

Ligro Trading is een onafhankelijk familiebedrijf met 60 jaar wereldwijde ervaring in grond-, weg- en waterbouwmaterieel. Ligro Trading is een klantgerichte zwaargewicht, een flexibele handelsorganisatie, verhuurder en transporteur van grondverzet materieel. In de compleet uitgeruste eigen werkplaats maken we de voorraad machines altijd gebruiksklaar. Landsgrenzen vormen geen belemmeringen voor Ligro Trading. Het familiebedrijf is marktleider in het verhuren, verkopen en transporteren van grondverzetmachines. Door dit totaalconcept is dat, zowel nationaal als internationaal, een voordeel. Wij bieden u aantrekkelijke mogelijkheden voor leasing en financiering en bieden glasharde terugkoopgaranties. En als toonaangevend verhuurder kunnen wij u natuurlijk zeer scherpe huurtarieven bieden. Samen kiezen we de efficiëntste oplossing voor uw project.

Transport

  • Ons team heeft reeds jaren ervaring in wereldwijde verscheping.
  • De transportprijs zal berekend worden op basis van de afmetingen, gewicht en   type van materieel en natuurlijk van de bestemming.
  • Wij bieden u een richtprijs van transport aan voor het meeste materieel naar de meest gebruikelijke havens.
  • Na akkoord van verkoopprijs berekenen wij voor u de exacte transportprijs.

Internationaal

Landsgrenzen vormen geen belemmeringen voor Ligro Trading. Het familiebedrijf is marktleider in het verhuren, verkopen, onderhouden en transporteren van grondverzetmachines. Door dit totaalconcept is dat, zowel nationaal als internationaal, een voordeel.