Rentals at Ligro Trading

Is het gunstiger om een machine te huren, of kunt u er beter een kopen?

Of misschien is een tussenoplossing voordeliger? Wij bieden u aantrekkelijke mogelijkheden voor leasing en financiering en zelfs glasharde terugkoopgaranties. En als toonaangevend verhuurder kunnen wij u natuurlijk zeer scherpe huurtarieven bieden. Samen kiezen we de efficiëntste oplossing voor uw project.

Ligro Trading is een klantgericht zwaargewicht, een flexibele handelsorganisatie, verhuurder en transporteur van grondverzet materieel.Wij zijn een onafhankelijk familiebedrijf met 60 jaar wereldwijde ervaring in grond-, weg- en waterbouwmaterieel. Wij kiezen welbewust voor een specialisatie in zwaar gebruikt grondverzetmaterieel.  Mede daardoor is onze reputatie zo onverwoestbaar als de machines die we leveren. In de compleet uitgeruste eigen werkplaats onderhouden we alle machines zelf, zodat onze voorraad altijd gebruiksklaar is.

Heel veel mogelijk

Wilt u een of meerdere machines huren of kopen? We bieden u altijd gunstige tarieven, voorwaarden en condities. Lokaal of internationaal, we kunnen het volledige transport voor u verzorgen.

Altijd betrokken

Ook na aflevering blijven we betrokken. Wanneer u een machine van ons huurt, zorgen wij dat er vervangmachines beschikbaar zijn. Op verzoek komen onze monteurs naar u toe.

Afronding

Na afloop van een project verzorgen we vanzelfsprekend ook het transport van de verhuurmachines terug naar ons bedrijf in Panheel. Gekochte machines kunnen we eventueel weer van u terugkopen en afvoeren van de bouwsite.